Klantenservice

Klantenservice

Onze klantenservice is per email en whatsapp bereikbaar. U kunt ons bereiken via het volgende emailadres: info@netgras.nl. Voor whatsapp kunt u het volgende nummer gebruiken: 06 – 27066829. Wij behandelen elk bericht zorgvuldig en snel.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 60,00 per bestelling. Uw bestelling wordt gratis bezorgd bij besteding vanaf € 750,-.

Levering

Al onze producten worden verstuurd via een transportbedrijf of door ons eigen bedrijf. Alle bestellingen worden persoonlijk aan u overgedragen. Hierbij nemen wij of de chauffeur ruim voor de tijd van levering contact met u op. U dient op de afgesproken dag aanwezig te zijn om het kunstgras en/of accessoires in ontvangst te nemen.  Mocht u uw bestelling niet hebben ontvangen op de verwachte afleverdatum, neem dan alstublieft contact met ons op.

Levertijd

De meeste producten hebben wij standaard voldoende op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren. Wij doen ons uiterste best om de levertijd zo kort mogelijk te houden en streven ernaar om binnen maximaal 5 werkdagen uw bestelling te leveren.

Helaas komt het soms voor dat wij niet altijd alle materialen tijdig in ons magazijn hebben. Mocht deze situatie zich voordoen, laten wij dit natuurlijk direct weten.

Garantie

Uiteraard worden al onze producten met heel veel zorg gemaakt. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er iets mankeert aan een van onze producten, dan kunt u aanspraak maken op de garantie. Op ons kunstgras heeft u standaard 10 jaar garantie. Uiteraard zijn beschadigingen ontstaan door verkeerd gebruik, uitgesloten van garantie.
Wilt u aanspraak maken op de garantie, dan dient u contact met ons op te nemen door ons een mail sturen: info@netgras.nl. U krijgt dan z.s.m. instructies over de verdere afhandeling.