Netgras.nl ontzorgt de hovenier!

Heb jij de Ede Totaal al in de brievenbus? Op bladzijde 8 staat een leuk stukje over Netgras.nl, speciaal voor de hoveniers.

Netgras.nl ontzorgt de hovenier

EDE – De ontwikkelingen op het gebied van kunstgras zijn enorm. De vraag neemt toe. De voordelen zijn groot. Als hovenier kun je niet meer om kunstgras heen. Bij Netgras.nl zit je op de juiste plek. Netgras.nl biedt een compleet pakket. Van bestelling, flexibele levering, advies tot nazorg.

Eigenaar Theo Imminkhuizen is hovenier van huis uit en kent het klappen van de zweep: ‘Wij leveren vele soorten kunstgras. Dat is eenvoudig via onze website te bestellen. Niet alleen in de kleur groen, ook in andere vrolijke kleuren.  Perfect voor speelplaatsen, voor scholen of andere trendy, creatieve toepassingen’.
Theo: ‘Wij bieden wat de hovenier vraagt. Dat is onze kracht. Onze afhaaltijden zijn flexibel en in overleg leveren we het benodigde kunstgras op de locatie waar de hovenier het graag wil hebben. Wij denken en handelen graag oplossingsgericht’. Maar Netgras.nl doet meer.
‘We geven voordelige cursussen voor het snijden en aanleggen van kunstgras. De aanleg vraagt namelijk om specifieke kennis. Kennis, tips en trucs delen staan bij de training centraal’.
Netgras.nl beschikt ook over een eigen aanlegservice. Het professionele team verzorgt het totale plaatje van a tot z.

Meer weten over Netgras.nl? Op de website vind je een speciale pagina voor hoveniers (www.netgras.nl/hovenier). Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.